Ring til os på 25 58 00 28

Bredt udvalg af kvalitetsrobotter

Med vores store erfaring indenfor robotplæneklippere, har vi udvalgt de bedste brands, som vi sælger til vores kunder. Vi ønsker, at du som kunde vælger den helt rigtige robotplæneklipper til netop dit behov og dette afspejler sig i vores brede udvalg. Desuden kan vi på baggrund af vores store erfaring vejlede dig i, hvilken robotplæneklipper der passer til dit behov.

Alle produkter

Husqvarna Automower 305
Husqvarna
305
Husqvarna 405X
Husqvarna
405X
Husqvarna 315 Mark 2
Husqvarna
315 Mark 2
Husqvarna 310 Mark 2
Husqvarna
310 Mark 2
Husqvarna 415X
Husqvarna
415X
Husqvarna 435X AWD
Husqvarna
435X AWD
Husqvarna 430X NERA
Husqvarna
430X NERA
Husqvarna 450X NERA
Husqvarna
450X NERA
Husqvarna Aspire R4
Husqvarna
Aspire R4

Professionel vejledning og service

Hos os får du ikke kun professionel vejledning, når du køber din robotplæneklipper. Vi har et værksted tilknyttet, hvor vores medarbejdere altid står klar til at hjælpe med reparationer og service. Vi har også en vinteropbevarignsservice, hvor du kan vælge mellem vores forskellige servicepakker for at passe bedst muligt på din robotplæneklipper og dermed øge levetiden på den.

Ud over vejledning til at vælge din robotplæneklipper og mulighed for service på vores værksted, yder vi også den service, at vi leverer din nye robotplæneklipper ud til dig, hvor vi samtidig anlægger kantkabel og sætter robotten op. Det eneste du skal gøre er derfor, at læne dig tilbage og nyde, at robotten fra nu vil holde græsplænen ved lige for dig uden besvær.

Byttemulighed og brugte robotter

I takt med udviklingen af nye robotplæneklippere kan det være, at du ønsker at skifte den gamle ud med en ny model. I denne situation giver vi dig en unik mulighed for at sælge din gamle robotplæneklipper til os i bytte, når du køber en ny. Den gamle robotplæneklipper vil på vores værksted blive grundigt serviceret for at kunne stå i tip top stand til at blive solgt igen som brugt.

Du kan altså som kunde hos os også vælge at købe en brugt robotplæneklipper til en fordelagtig pris, hvor du er sikker på, at maskinen er fuldt serviceret. Dette sikrer, at vi undgår at smide en ellers velkørende robot ud, og vi mindsker dermed mængden af affald, og vi lader samtidig en fuldt velkørende robotplæneklipper få nyt liv.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for vejledning eller med spørgsmål. Vi tager med glæde imod alle forespørgsler, hvad end det drejer sig om vores produkter eller ved henvendelse til vores værksted.