Ring til os på 25 58 00 28

Toppen af vandingssystemer med Rainbird

Med et Rainbird havevandingssystem, kan du slippe for grimme haveslanger, der både kan være besværlige at flytte rundt på og skæmmende for øjet. Ud over at du får en have, der står grøn og frodig, skal du heller ikke tænke over vandingen, da dette styres automatisk og kan sættes op, lige som du vil have det.

Automatisk og usynlig havevanding

Havevandingssystemet fra Rainbird kan med en vandingscomputer automatisk vande din have på det mest gunstige tidspunkt på døgnet. I højsommeren sker der stor fordampning ved vanding om dagen. Dette kan undgås med et system fra Rainbird, da der kan opsættes og vælges mellem forskellige programmer. Systemet kan automatisk indstilles til at vande om natten, hvor vandet kan nå at sive ned i jorden, før solen står op og er skyld i, at en stor del af vandingen får til spilde ved fordampning. Du kan derfor spare på vandet, der bliver brugt til at vande din have og samtidig have tid til at nyde din frodige have i stedet for at bruge tiden på at gå rundt og vande.

Rainbird har mange forskellige dele til din havevanding alt efter, hvad du har behov for. Fælles for hele systemet er, at det er løsninger, der er skjulte og dermed ikke skæmmer din have. Du slipper dermed ikke blot for selv at skulle rundt med vandslangen, men du slipper også for at se på skæmmende slanger eller vandingsenheder i din have.

Professionelle systemer til vanding og pumpeløsninger

Vandingssystemerne kan ikke blot bruges i den private have, men er også ideelle til fodboldbaner, golfbaner mm., så græsset på bedste mulige vis kan holdes grønt. Det automatiserede system giver luft i arbejdsopgaverne, og da det kan indstilles til at vande om natten, kan den store vandfordampning midt på dagen også undgås.

Ud over vandingssystemer leverer Rainbird også pumpesystemer til en række forskellige formål. Hvad end det drejer sig om vand og spildevand, kemikalier eller olie, findes der en løsning. Så længe det materialet, der skal flyttes, er flydende. Rainbirds pumpeløsninger er professionelle og udviklet til netop erhvervsmæssige formål. Pumperne er derfor designet til at yde et optimalt stykke arbejde og samtidig lette betjeningen.
Vi har ud over Rainbird også et stort og godt samarbejde med Agrometer.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for vejledning eller med spørgsmål. Vi tager med glæde imod alle forespørgsler, hvad end det drejer sig om vores produkter eller ved henvendelse til vores værksted.