Ring til os på 25 58 00 28

Brands

Vores brands er udvalgt med omhu, så vi kun forhandler de bedste produkter. Det er vigtigt for os, at du som kunde kan regne med, at alle de produkter, du køber hos os, er af høj kvalitet, og at vi vejleder dig grundigt i produkterne, så du ender med det helt rigtige til dit behov.

Husqvarna

Med Husqvarna finder du et bredt udvalg af havemaksiner. Læg desuden mærke til Husqvarnas fokus på stærke batteridrevne produkter.

Texas

Oplev Texas’ brede udvalg og solide høje kvalitet af havemaskiner, hvor der i designet og konstruktionen er fokus på brugerens behov.

Stiga

Med innovative produkter til havearbejdet producerer Stiga kvalitetsredskaber, der henvender sig til enhver type have og enhver haveejer.

Cramer

Produkterne fra Cramer henvender sig til den professionelle bruger eller den ambitiøse haveejer, der ønsker udstyr af høj kvalitet.

Timan

Maskinerne fra Timan bliver produceret som professionelle maskiner, hvor der er fokus på arbejdsglæde gennem effektivitet og driftssikkerhed.

Variant

Trailere fra Variant kan dække ethvert behov, når det kommer til fragt og transport. Udvalget spænder fra små trailere til husbehov til store special-trailere.

Granit

Med et særligt fokus på entreprenørmaskiner og landbrug, kan du forvente en høj kvalitet på maskiner og reservedele, også hvis du er på udkig efter en havemaskine.

Kramp

Gennem et bredt sortiment af reservedele samt maskiner til både landbrug, entreprenører og have, park og skov, er mulighederne store ved produkter fra Kramp.

Nesbo

Leder du efter professionelle redskaber og maskiner til renholdelse af parker og stier, er produkterne fra Nesbo specialdesignede netop til dette formål.

Grillo

Grillo er et brand, der har stor fokus på pleje af store parker og naturarealer. Det er professionelle produkter, der primært henvender sig til erhverv

GMR

Med en maskine fra GMR får du et professionelt produkt til arbejde med renholdelse af eksempelvis offentlige stier og arealer både til sommer og vinter.

Wood-mizer

Wood-mizer producerer professionelle maskiner og reservedele til savværker i højeste kvalitet til en bred variation af opskæring og afhøvling af træ.

Vi står klar til at guide dig i dit valg

Det kan være svært at navigere i, hvilket brand der er det rigtige. Derfor står vi altid klar med kyndig vejledning ud fra, hvad netop dine behov er, og hvilket brand samt hvilket produkt, der det helt rigtige for dig. Vi gør en dyd ud af, at du får den bedste vejledning muligt, og det er vigtigt for os, at du går herfra med en udførlig guide og vejledning i anvendelse og pleje, så du trygt kan komme i gang med at anvende dit nye produkt.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for vejledning eller med spørgsmål. Vi tager med glæde imod alle forespørgsler, hvad end det drejer sig om vores produkter eller ved henvendelse til vores værksted.