Ring til os på 25 58 00 28

Trailere til ethvert behov

Vi forhandler alle trailere af brandet Variant. Her kan du forvente god kvalitet samt et bredt sortiment, der gør, at vi kan møde ethvert behov for trailertransport. Bredden i vores sortiment gælder både fritidstrailere, lukkede trailere, erhvervstrailere, bådtrailere, tiptrailere, autotrailere, maskintrailere og ladtrailere.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af trailere

Vi kan hjælpe dig, hvad end det drejer sig om en trailer til fritids- eller hobbybrug, til større projekter eller til erhvervsformål.

Kvalitetsudstyr til gode priser

Vi har valgt netop at forhandle Variant, da dette brand har kvalitet og funktionalitet i højsædet. Variant producerer trailere til alle formål og har gennemtænkt alle deres produkter, hvad end det drejer sig om de små og lette trailerløsninger, eller om der er tale om specialtrailere til tungere og mere specialiseret transport.

Der er mange ting, der skal tages stilling til, når du skal købe en trailer. Hvad skal du fragte, og hvor tungt er det? Hvor meget må din bil trække? Skal traileren bruges privat eller til erhverv? Alle disse spørgsmål vil vi i samarbejde med dig få svar på for at spore os ind på, hvilken trailer, der er den helt rigtige til dit behov.

God service fra erfarne medarbejdere

Det kan være svært at gennemskue, hvilken trailer der passer til éns behov. Derfor står vi klar med råd og vejledning til, hvilken trailer der er den rigtige til netop dig. Det er vigtigt for os at kunne yde en god service, så du som kunde går herfra med en fornemmelse af, at du har truffet den helt rigtige beslutning. Det gælder både, når det kommer til de arbejdsopgaver traileren skal bruges til, men også fordi du har kunnet bruge vores faglige sparring til dit valg at trailer.

Skulle det ske, at din trailer har behov for reparation eller service, kan vi også stå for det. Vores medarbejdere på vores værksted har stor erfaring og er altid klar til at hjælpe med værkstedsservice på højeste niveau.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for vejledning eller med spørgsmål. Vi tager med glæde imod alle forespørgsler, hvad end det drejer sig om vores produkter eller ved henvendelse til vores værksted.