Ring til os på 25 58 00 28

Plæneklippere af højeste kvalitet

Hos Have Park Experten forhandler vi kun de bedste brands, da vi ved, hvor vigtigt det er at have en plæneklipper af høj kvalitet. Dette letter arbejdet og gør også, at du kan forvente, at den plæneklipper, du køber hos os, holder i mange år fremadrettet. Som en særlig service, tager vi ud og afleverer plæneklipperen. Vi har ud over vores butik lige uden for Herning også et værksted, hvor du har mulighed for at tage din plæneklipper til service eller reparation hos vores professionelle mekanikere.

Alle produkter

Husqvarena Klippo 448SQ
Husqvarna
Klippo LB 448SQ
Husqvarena Klippo 548SQe
Husqvarna
Klippe LB 548SQe
Husqvarna Klippo LB 553
Husqvarna
Klippo LB 553SQe
Husqvarna LC 247S
Husqvarna
LC 247S
Husqvarna LC 142i
Husqvarna
LC 142i inkl. Batteri og lader
Husqvarna LB 146i
Husqvarna
LB 146i inkl. Batteri og lader
Husqvarna LC 253S
Husqvarna
LC 253S
Husqvarna LB 251S
Husqvarna
LB 251S
Husqvarena LC 353 AWD
Husqvarna
LC 353 AWD

Få hjælp i en jungle

Der findes rigtig mange forskellige plæneklippere, og det kan være svært at finde ud af, hvilken plæneklipper, der passer både til sin have, men også til én selv som person. Hos Have Park Experten står vi altid klar med kyndig vejledning i vores brede sortiment. Det er vores helt store fokus at hjælpe dig som kunde med at finde den helt rigtige plæneklipper og guide dig, så du får mest muligt ud af den i mange år fremadrettet.

Vedligehold og værksted

Vedligeholdelse af din plæneklipper er vigtigt, da dette er med til at kunne holde maskinen kørende i mange år. Det er vigtigt for os at vejlede dig i, hvordan du bedst muligt vedligeholder din plæneklipper, og på vores værksted, står vores medarbejdere altid klar til et service, en reparation eller svar på et spørgsmål.

Forskellige muligheder

Der er mange ting at tage stilling til, når du skal have en ny plæneklipper. Som eksempler findes der forskellige klippemetoder, klippebredder og energikilder, og de er alle sammen vigtige at overveje, når du skal vælge din nye plæneklipper, så du ender ud med den, der passer bedst til både dig og din græsplæne. Der er også stor forskel på, om du har behov for en håndskubber eller en havetraktor. Her står vi klar med vejledning på baggrund af vores store ekspertise på området. Vi har stor erfaring og ved derfor, hvad der af fordele og ulemper ved de forskellige muligheder. Denne viden kan vi i fællesskab med dig bruge til at finde frem til den helt rigtigt model.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for vejledning eller med spørgsmål. Vi tager med glæde imod alle forespørgsler, hvad end det drejer sig om vores produkter eller ved henvendelse til vores værksted.