Ring til os på 25 58 00 28

Værksted & Service

På vores værksted kan du få repareret dele på din maskine, hvis de er gået i stykker, du kan få serviceret din maskine, og du kan lade os opbevare din maskine, så den står optimalt henover vinteren.

Vinteropbevaring

Med vores vinteropbevaring kan vi opbevare din maskine i den sæson, hvor der ikke længere er noget at lave for maskinen i haven. Ved vinteropbevaring hos os har du muligheden for at vælge mellem forskellige servicepakker, og vi har også mulighed for at imødekomme dine individuelle behov i forbindelse med vinteropbevaringen. Samtidig med opbevaringen, har du mulighed for at vælge forskellige servicepakker, og vi kan også imødekomme eventuelle individuelle behov. Med en årlig service i forbindelse med vinteropbevaring sikrer du din maskine de bedste forudsætninger for en lang levetid.

Kundeservice i hovedsædet

Vi har hos Have Park Experten ikke kun vores butik, hvor vi udstiller og forhandler vores gode brands, men også et værksted med højt kvalificerede og professionelle medarbejdere. Her har du mulighed for at få repareret, lavet service på eller få opbevaret din havemaskine eller robotplæneklipper henover vinteren. Uanset hvad du har behov for, står vores medarbejdere klar til at tage imod dig og hjælpe med både konkrete reparationer, service eller med råd og vejledning. Vi har også mulighed for at imødekomme dine ønsker om transport af din maskine til og/eller fra vores værksted, hvis dette skulle være aktuelt.

Hurtig levering af reservedele

Ved reparationer på vores værksted, kan du forvente hurtig behandlingstid. Vi har mange reservedele på lager, men er der tale om en del, der skal skaffes hjem, kan vi gøre dette hurtigst muligt. Du skal derfor ikke vente på unødig ventetid, hvor vi venter på at få leveret dine reservedele. På den måde kan du efter meget kort tid hente eller få leveret din maskine igen efter endt reparation.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for vejledning eller med spørgsmål. Vi tager med glæde imod alle forespørgsler, hvad end det drejer sig om vores produkter eller ved henvendelse til vores værksted.