Ring til os på 25 58 00 28

Om os

Hele vores forretning er bygget op omkring den gode service. Hos os er kunden i fokus, og vi strækker os meget langt for at imødekomme vores kunders ønsker og behov.

Et stærkt team

Vi er sammensat af et team bestående af meget erfarne medarbejdere, der har været i branchen i mange år. Fælles for alle vores medarbejdere er, at vi har en klar ambition om, at hver eneste af vores kunder skal føle, at de har fået en god behandling. En behandling hvor alle spørgsmål er blevet besvaret, de er blevet vejledt grundigt og kyndigt i valget af maskiner og hvor de føler sig mødt i deres individuelle behov i hele processen.

Vores værdier

Kundeservice i særklasse

Have Park Experten er bygget op på en grundide om, at alle kunder fortjener den bedst mulige service. Det er på baggrund af dette fokus, at forretningsmodellen er bygget op, og det er også derfor, at vores kunder kan forvente at blive mødt i deres individuelle behov, når de kommer til os. Vi har fokus på den personlige kontakt og vejledning, og vi gør en dyd ud af også at komme ud til kunden for at kunne vejlede bedst muligt i købet af det rigtige udstyr samt imødekomme kundens behov, når det senere kommer til service og vinteropbevaring af maskinerne.

Hjælp og vejledning hele vejen

Det er vigtigt for os, at vores kunder ikke blot får det rigtige produkt til deres behov, men også at vi hjælper vores kunder med kyndig vejledning. Dette gælde både omkring brugen af produktet, men også opsætning af produktet i de tilfælde, hvor dette kræves. Her kan robotplæneklippere nævnes som eksempel. Vi kører ud til kunden og gennemgår haven og de krav, den stiller til en robotplæneklipper, taler med kunden omkring ønsker og behov, så den rigtige maskine bliver valgt og til slut kommer vi og riller kant-kabel ned og sætter robotplæneklipperen op for kunden.

Bred værkstedsservice

I vores værksted står vores medarbejdere altid klar, hvis maskinen kræver reparation, service eller vinteropbevaring. Vi er specialister i et bredt udvalg af have- og parkmaskiner, og vi behandler altid maskinerne professionelt. Vores service i forbindelse med værkstedsarbejde rummer ikke kun selve arbejdet, men også transport af maskinen. Er der behov for at maskinen bliver hentet og leveret, er dette intet problem, og det er dermed muligt for kunden at slippe for besværet med at få arrangeret transport af maskinen eller bruge tid på at fragte den hen til os.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for vejledning eller med spørgsmål. Vi tager med glæde imod alle forespørgsler, hvad end det drejer sig om vores produkter eller ved henvendelse til vores værksted.